Loading…

جزیره طراحی و توسعه وب

  • مرتب سازی بر اساس
  • تعداد نمایش در هر صفحه
78.Erfan.z
سوال: md5در وب نویسی
سلام من میخوام در باره md5کردن در وب اطلاعاتی بدست بیارم واصا باید تو چه زبونی بنویسمش html java یا jqueri هیچ اطلاعاتی هم در این باره ندارم اگه کمکم کنین ممنون میشم مرسی
Amir007
سوال: خواندن اطلاعات از MYSQL
=mysqlfetcharray من با استفاده از ابن دستور اطلاعات رو از بانک اطلاعاتی می خونم مشکل اینجاست که این دستور اطلاعات رو از اولین فیلد به آخرین فیلد می آره در حالی که من می خوام از آخر به اول بخونه و بیاره خیلی ممنون از انجمن خوبتون
AmbrellA
سوال: تفاوت ASP.NET MVC و asp.net معمولی در چیست؟
با سلام من دارم یه برنامه تحت وب مینویسم با اینکه زبان C# رو بلد نبودم اما از یک ماه قبل شروع به یاد گیری از روی مثال های روی نت کردم و الان دستم راه افتاده روی asp.net ولی الان به یه سری مثال ها و کد هایی رسیدم که تحت MVC هستن میخواستم بدونم: -این کد ها با یا بهتر برنامه ها با asp.net معمولی چه تفاوتی دارن -کدوم یک از این دو بهتره چه برتری هایی توی هر کدوم هست -من کدوم رو برای ادامه یادگیری د...
امیرحسین میرزایی
سوال: RSS
سلام به همه Itproیی ها! برای اولین بار میخوام برای وب سایتم RSS ایجاد کنم. چیزی که من تو نت خوندم این بود که RSS یک سرویسی هست که میتونم با استفاده از اون یکسری رویداد های جدید سایت برای کاربرایی که درخواست اشتراک برای RSS دادن رو ارسال کنه. میخوام بدونم کارایی که باید صفر تا 100 انجام بدم چیه. و اینکه سایت من تو محیط ASP.NET MVC طراحی شده. و اینکه چه تأثیری روی سئو سایتم میذاره. ممنون.
فرخ
سوال: dependency injection in asp.net mvc
سلام برای ایجاد repository با الگوی di بعد از ساخت اینترفیس و کلاس repository در کنترلر وقتی در سازنده کنترلر از اینترفیس repository استفاده میکنم ارور میده باید چکار کنم؟ از ninject میخوام استفاده کنم
kf81
سوال: طریقه ساخت dropdown menu با css و html
سلام میخواستم بدونم چه جوری میشه با استفاده از css , html منوبازشو یا drop down menu رو ساخت یعنی وقتی که موس رو روی یک گزینه ای نگه میداریم یک منو برای ما باز بشه تو اینترنت هم گشتم دنبالش توضیحاتی بود در این باره ولی درست متوجه نشدم لینک یکیش *اینه* اگر متوجه شدین به منم کامل توضیح بدین
hamideh_smi7
سوال: پیاده سازی لینک های داخلی در وبسایت
با سلام خدمت مهندسین محترم انجمن ITPRO .سوالی داشتم از دوستان سئوکار و متخصص در این حوزه.آیا اگر در یک متنی بخواهیم لینک بدیم به یک متن دیگه در همون سایت ،اگر مثلا در انجام این عمل برای دوبار لینک دادن،از متن های مختلف یا بهتره این طوری بگم ازدو تا anchor text مختلف(تکراری نباشه) برای یک URL (آدرس یکسان)استفاده کنیم ایرادی داره؟؟و آیا موجب اسپم شدن و سئوی کلاه سیاه میشه؟ سوال دوم این هستش که:اگر ...
shahinaf
سوال: نحوه خرید آموزش
سلام - من همین الان عضو شدم - میخواستم یک دوره آموزشی بخرم - ولی اینطور بنظر میرسه درس به درس باید بخرم - نمیشه کل دوره رو خرید بعد تماشا کرد هر درس باید فرایند خرید انجام بشه! واینکه دوستان عزیز بهترین دوره جاو اسکریپت این مجموعه کدوم پیشنهاد میدید؟
MRJ0011
سوال: فایل dex
سلا فایل dex چیست؟ من تو ویرایش فایل های apk تو هر برنامه ای اینو دیدم من فکر می کردم همون کد های زبان جاوا است!ولی نبود. به نظر شما همون بایت کد نیست؟ ممنون
ali8088
سوال: مراحل راه اندازی سایت
سلام دوستان ما تو مجموعه یک نرم افزار خریدیم که این نرم افزار امکان راه اندازی سایت رو داره. و نرم افزار ویندوزی هست و سایت روی iis میاد بالا. فقط برای راه اندازی سایت به ما گفتن یک صفحه به ما تحویل بدین که نوشته باشه فقط ورود به سایت و صفحه سایت ما آماده هست . فقط آدرس لینک رو به ما بدین. فقط من اطلاعاتی در مورد اینکه سایت بخواد راه اندازی بشه ندارم. اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه که چط...
شهرام بهرامی
سوال: معنی این ارور چیه؟؟
سلام دوستان من یه سایت php رو توی دریم ویور ست کردم پایگاه دادش رو هم توی mysql لود کردم سایت بالا میاد ولی توی قسمتهایی از سایت این ارور رو میده PDOException: SQLSTATE[HY000] [1049] Unknown database 'shop' in C:\xampp\htdocs\bookstore\Function\connect.php:4 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\bookstore\Function\connect.php(4): PDO->construct('mysql:host=loca...', 'root',...
ieoooo
سوال: حذف لوگو هنگام اسکرول
با سلام مشکلی برای طراحی من پیش امده اون هم اینه که من از این اسکریپت استفاده میکنم مشکلی که دارم من یه هدر برای این ساختم و میخوام موقعی که وارد قسمت دوم میشه یا اسکرول میشه لوگو هدری که ساختم حذف بشه . از دوستانی مدونن لطفا راهنمایی کنن ممنون
deniztak
سوال: include کردن یک صفحه در php
سلام دوستان. وقتی یک صفحه رو include میکنم یکم میاد پایین. اینجا فایل header رو include کردم یکم اومده پایین تر. توی عکس مشخصه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
شهرام بهرامی
سوال: فراخوانی یک متغیر در یک صفحه php که در صفحه دیگری تعریف شده.
با سلام توی php چطوری میتونم یه متغیر رو که توی صفحه دیگری تعریف کردم فراخوانی کنم؟ وقتی از include استفاده میکنم باعث میشه کل فایل اجرا بشه درحالی که من فقط به یک متغیر نیاز دارم.!!
sizata_se7en
سوال: چيدن افقي ديو هادريک باکس اسکرول
سلام . من يه ديو درست کردم و Overflow-x رو روي scroll قرار دادم تا يه باکس اسکرول دار با ابعاد 400px در 100px بدست بياد . حالا ميخوام هفت تا (يا بيشتر ) ديو با ابعاد 100px در 100px بارنگ هاي مختلف رو به صورت افقي و در کنار هم توش بچينم که کاربر بتونه با اسکرول کردن اونها رو ببينه . اما نتيجه اون طوري که ميخوام نميشه و ديو ها يا روي هم قرار ميگيرن يا زير هم يا 4تا بالا و 3تا پايين . خواهش ميکنم ا...
rezaya2938
سوال: پیدا کردم کلمه کلیدی وارد شده از موتور جستجو در ASP
سلام. دوستان من میخوام وقتی کاربری از طریق موتور جستجو وارد سایت میشه، بفهمم که اون کلمه کلیدی چی بوده. کدی که قبلا استفاده می کردم، کد زیر هست ولی چند وقتی هست که دیگه این کد کار نمیکنه. فکر میکنم 2 سالی باشه که دیگه روی گوگل جواب نمیده و روی بینگ هم مثل اینکه جدیدا مشکل دار شده. اگه کسی روش بهتری میشناسه ممنون میشم اطلاع بده: و اطلاعاتی که ذخیره میشد برای من اینطوری بود: الان وقتی از بی...
m_livani
سوال: دریافت اطلاعات از دیتابیس با استفاده از کلاس
سلام دوستان برنامه نویس.. خوهاش میکنم کمک کنید بهم من شروع به نوشتن پروژه آخر ترمم کردم و دارم یه سایتی رو با برامه نویسی شی گرا اجم میدم.. میخواستم بپرسم چجوری باید با استفاه از یک کلاس اطلاعات را از دیتابیس خوند و بیرون از کلاس اون اطلاعات دریافتی رو چاپ کرد!!! نمیدونم از دیشب نخوابیدم نمیتونم درستش کنم یا واقعا گیر کردمHuh ممنون میشم یه راهنمایی کنید: با استفاده از PDO وصل شدم به دیتابیس با...
khoshroomahdi
سوال: تغییر در قالب نیلسون
قالب نیلسون رو برا ووکامرس استفاده کردم اما در صفحه محصول عکس نشون نمیده ولی وقتی روش میزنم عکسه باز میشه یعنی عکس وجود داره و نشون نمیده
hesam_dj10
سوال: کدام زیر شاخه طراحی یا توسعه وب بهتره
من بعد از کلی کلنجار تصمیم گرفتم که رشته طراحی وب رو به صورت حرفه ای ادامه بدم فقط از کسانی که تجربه دارن میخام که کمکم کنن اینکه کدوم زیر شاخه رو برم بهتره مثلا فقط برم توی قسمت طراحی سایت برا موبایل یا رسپانسیو و یا ... یا برم توی بخش ماژول نویسی برای ی cms خاص یا اینکه توی بخش طراحی قالب یا .... یا برم توی قسمت طراحی وب یا توسعه وب و .... من میخام بهم بگین ک کدومش اینده بهتری و البت...
kayvan1
سوال: slug برای asp.net mvc 5
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز در طراحی سایت با asp.net mvc 5 بهترین ساختار لینک برای سئو چیه ؟ و چطور میتونم یک slug حرفه ای و seo friendly ایجاد کنم ؟ و لینک ها از این طریق باز بشن ؟ با سپاس از پاسخ ها و راهنمایی ها تون
imohammad74
سوال: آدرس دهی در html
سلام دوستان من یه فولدر اصلی درست کردم که فایل css و html م اونجاست و میخوام عکسایی که توی فایل html استفاده کردم رو توی یه فولدر به اسم image بریزم(این فولدر توی فولدر اصلی هست) سوالی که داشتم چجوری میتونم آدرس این فولدر رو توی html وارد کنم که توی هر کامپیوتری بتونه عکسام خونده بشه
HK50
سوال: یک سیستم لایک توسط فقط جاوا اسکریپت
سلام یه سیستم لایک میخوام فقط توسط جاوا اسکریپت نوشته شده باشه از php و غیره استفاده نشده باشه. تشکر.
esotericprogrammer
سوال: چه جوری باگ های یک وب سایت را ببندیم؟
سلام خدمت همه ی دوستان چه جوری میشه باگ های یه وب سایت رو فهمید و اونارو بست؟ یا این که چه جوری کد نویسی کنیم تا وب سایتمون باگ کمتری داشته باشه؟
reza_5180
سوال: تشریح کد php
سلام. کسی از دوستان هستش این چند خط کدی که در پایین هست رو بگه چی کار میکنه؟ فقط خواهشا قسمت به قسمت بگین که متوجه بشم
reza.ba
سوال: لیچ کردن در هاست دانلود
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید اگر ما یک هاست دانلود داشته باشیم چگونه میشه قابیلت لیچ کردن از سایت های دیگه روی آن فعال کنیم ؟؟ سپاس
sadeghi_a
سوال: bundle کردن فایل های css و js در mvc
چگونه فایل های css و js شخصی موجود در برنامه خود را به صورت باندل دربیاورم ؟
kayvan1
سوال: ذخیره تعداد بازدید های یک صفحه در ASP.NET MVC
سلام خدمت دوستان خیلی گشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم میخوام تعداد بازدید های که از هر صفحه مثلا از هر پست در سایت میشه رو ذخیره کنم چطور میتونم این بازدید هارو به دست بیارم ؟ مثلا تعداد بازدید هایی که از یک مطلب شده بر اساس IP کاربران ممنون از راهنماییتون
برنامه نویس
سوال: پاک کردنداده از دیتابیس به صورت ajax در mvc
با سلام و تبریک سال نو به همه مردم ایران و به خصوص itpro ای های عزیز من یک می خواهم یک رکورد را از دیتابیس به صورت ajax پاک کنم به این صورت کد در view : و کد jquery : اما پاسخی که به من میدهد این است: مثل اینکه توکن امنیتی با در خواست ارسال نمی شود. اینطور که من جستجو کردم باید توکن را در هدر درخواست ارسال کنم میخواستم ببینم چون کد های جی کوئری در فایل جدا هست مشکلی پیسش ...
eh.ehsansepehri
سوال: ساخت div سفارشی
سلام دوستان میخوام کاری کنم که کاربر یک عدد وارد کنه و با عدد اون یک دیو با پهنا و ارتفاع آن ساخت شه چیکار باید کنم
SEOMaster
سوال: چطوری این سایت محتواش رو به این صورت در گوگل نمایش داده
سلام به همه ی itpro های عزیز . برام سوالی پیش اومده که ذهنم رو خیلی درگیر کرده در عکسی که در ادامه این مطلب می ذارم یک سایتی هست کاری ندارم به محتواش فقط برام سوال شده چطور یک بخش جستجو در داخل موتور جستجو گوگل درج کرده و همچنین امکان ذخیره تعداد دفعات مشاهده سایت و اخرین تاریخ مشاهده سایت و همچنین چطور دسته بندی محتواش رو در نتایج برگشتی گوگل قرار داده ممنون.